Καλωσόρισμα Διοικητή

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά, σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική σελίδα του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κυθήρων ¨ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟ¨, του Νέου Υπερσύγχρονου Νοσοκομείου Κυθήρων , η θεμελίωση ανέγερσης του οποίου έγινε στις 23 Μαϊου του 2008 , και η πρώτη μέρα λειτουργίας του ήταν στις 17 Μαρτίου του 2014.

Η συμβολή μου, στην κινητοποίηση και το συντονισμό  των φορέων για την κατασκευή του έργου,  αλλά και η θητεία μου ως Διοικητής, στις παραπάνω ιστορικές ημερομηνίες για τον τομέα της υγείας στα Κύθηρα, επιπρόσθετα, μου δημιουργούν τεράστια ευθύνη και χρέος.

Οφείλουμε, όχι απλώς να διασφαλίζουμε την βιωσιμότητα και την εύρυθμη λειτουργία του, αλλά να μεριμνούμε για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Γι αυτό  ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ και στόχευση για να αναδείξουμε τις ευκαιρίες και τις αναπτυξιακές προοπτικές του Νοσοκομείου.

Με την επιτελική καθοδήγηση του Υπουργείου Υγείας, με αποδοτική και αποτελεσματική οικονομική διαχείριση  και την υποδειγματική στήριξη και συμβολή όλου του προσωπικού, θα εργαστούμε για την υλοποίηση αυτού του ΝΕΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ, σχεδιάζοντας τις δράσεις μας ώστε να πετύχουμε:

  • Διαρκή αναβάθμιση του Νοσοκομείου με χρήση σύγχρονων μεθόδων, εξοπλισμού και τεχνολογιών.
  • Η λειτουργία του Νοσοκομείου να κυριαρχείται από αξιοπιστία, πρωτοπορία, αποτελεσματικότητα με  απόλυτο σεβασμό στον ασθενή.
  • Παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού που να καλύπτει τις υγειονομικές τους ανάγκες, εξασφαλίζοντάς τους ταυτόχρονα αίσθημα ασφάλειας.
  • Την ειδίκευση, εκπαίδευση και επιμόρφωση του επιστημονικού και λοιπού προσωπικού μας, με την ανάπτυξη και εφαρμογή ανάλογων προγραμμάτων.

 

Με επιμονή και συνέπεια, καλή ευόδωση στόχων και σκοπών!

 

Με τιμή,

 

Ο Διοικητής

Γεώργιος Απ. Μεγαλοκονόμος